Programul destinat sănătății mentale a angajaților din România

Programul destinat sănătății mentale a angajaților din România Programul destinat sănătății mentale a angajaților din România

Companiile din România pot accesa un nou program adresat tuturor angajaților care doresc să-și mențină sănătatea psihică și emoțională atât la birou, cât și acasă, dar și să identifice noi instrumente prin care își pot îmbunătăți starea emoțională generală, performanțele profesionale, satisfacția la locul de muncă și comunicarea cu cei din jur.


@Peace este un program conceput de doi psihoterapeuți din București, Andreea Găzdaru și Ștefan Feldmann, ambii cu pregătire profesională continuă în domeniu și experiență de peste 10 ani în psihoterapie, programe de formare și dezvoltare personală.


Pandemia a lovit greu românii, nu doar din punct de vedere fizic, ci și psihic. Conform unui studiu efectuat la sfârșitul anului trecut, românii sunt mai triști, mai furioși, mult mai anxioși și au un sentiment sporit de singurătate, toate acestea fiind efecte directe ale pandemiei. Aceste schimbări au impact puternic negativ asupra sănătății mintale care se traduce mai departe în lipsa de concentrare, oboseală, scăderea productivității, comunicare defectuoasă și în general un grad mai scăzut de satisfacție cu privire la locul de muncă. Toate acestea ar trebui să prezinte semnale de alarmă pentru angajatori care trebuie să ia măsuri pentru a se asigura că angajații sunt sănătoși și din punct de vedere emoțional și psihic, nu doar fizic, a declarat Andreea Găzdaru, psihoterapeută și fondator al programului @Peace.


Mai multe pe Start-up