Programul de comerț și servicii 2018 – procedură și înscrieri

Programul de comerț și servicii 2018 –  procedură și înscrieri Programul de comerț și servicii 2018 – procedură și înscrieri

Pe site-ul ministerului pentru IMM-uri se află și proiectul procedurii de implementare pentru 2018 a programului de comerț și servicii.

Programul de dezvoltare a activităţilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţă este unul multianual prin care se încurajează și se stimulează dezvoltarea de IMM-uri.

”Prezenta procedură instituie o schemă de ajutor de minimis”, se afirmă în documentul postat pe site-ul ministerului pentru IMMu-uri.

Obiectivul principal al schemei de minimis îl constituie sprijinirea operatorilor economici, societăţi şi societăţi cooperative, prin facilitarea accesului la finanţare, în scopul îmbunătăţirii performanţelor economice şi tehnice ale acestora, urmărind adaptarea la cerinţele determinate de statutul României ca stat membru al Uniunii Europene, prin creşterea nivelului de competitivitate, crearea şi menţinerea locurilor de muncă, sporirea protecţiei consumatorilor şi securităţii alimentare.

Mai multe pe Start-up