Peelhy, românii care au dezvoltat o bio-etichetă antimicrobiană

Peelhy, românii care au dezvoltat o bio-etichetă antimicrobiană Peelhy, românii care au dezvoltat o bio-etichetă antimicrobiană

Peelhy, un startup românesc de biotehnologie, dezvoltă o bio-etichetă care va îmbunătăți igienizarea suprafeţei fructelor și legumelor cu coajă comestibilă.


Aflată în prezent în stadiul de dezvoltare de la prototip de laborator brevetat în Romania la Minimum Viable Product, inovaţia biotehnologică unică în lume le va oferi producătorilor și consumatorilor o soluție sigură și accesibilă prin care să obțină igienizarea fructelor și legumelor cu coajă comestibilă, îndepărtând microbii și ceara prin expunere la jet de apă, înainte de consum.


În esență, Peelhy deține un prototip brevetat de bio-detergent pentru fructe și legume cu coajă comestibilă, care se poate aplica pe suprafața acestora sub forma unei bio-etichete antimicrobiene dizolvabile prin spălare sub jet de apă.


Peelhy își propune să inoveze domeniile agriculturii și siguranței alimentare, oferind producătorilor și distribuitorilor de fructe și legume cu coajă comestibilă o soluție pentru îmbunătățirea produselor lor în beneficiul sănătății consumatorilor.


Mai multe pe Start-up