Oppo Watch e ceasul smart cu ecran dublu curbat și Wear OS de la Google

Oppo Watch e ceasul smart cu ecran dublu curbat și Wear OS de la Google Oppo Watch e ceasul smart cu ecran dublu curbat și Wear OS de la Google

Oppo lansează în România Oppo Watch, un gadget elegant, versatil și intuitiv, care va fi disponibil din a doua jumătate a lunii septembrie la partenerii autorizați ai companiei. Ceasul intelligent funcționează cu Wear OS.


Oppo Watch vine echipat cu sistem de operare Wear OS dezvoltat de Google. Funcțiile permanente de măsurare a ritmului cardiac și de monitorizare a somnului înregistrează o gamă variată de informații privind sănătatea, iar funcția prin care utilizatorii se pot antrena 5 minute zilnic cu ajutorul smartwatch-ului transformă smartwatch-ul Oppo în cel mai potrivit partener de antrenament.


Conceput pentru a oferi o experiență premium, smartwatch-ul Oppo va fi disponibil în două versiuni: Watch de 46mm, în variantele de culori Black și Pink Gold, precum și Oppo Watch de 41mm, în varianta de culoare Pink Gold.


Oppo Watch 46mm este primul smartwatch din lume cu un display dual-curved. Raportul screen-to-body de 72,76% facilitează interacțiunea, oferind în plus imagini imersive.


Display-ul 3D AMOLED are o dimensiune de 1,91 inci și cuprinde toată gama de culori DCI-P3. Luminozitatea de 500 de niți și densitatea pixelilor de 326 PPI a ecranului cu o rezoluție de 402x476 fac ca detaliile să poată fi văzute chiar și în lumina soarelui.


Mai multe pe Start-up