Oportunități pentru dezvoltatorii interesați de piața din China

Oportunități pentru dezvoltatorii interesați de piața din China Oportunități pentru dezvoltatorii interesați de piața din China

Huawei Consumer Business Group anunță lansarea evenimentului Huawei Developer Webinar - Grow in China, Win with AppGallery, care va fi difuzat printr-un livestreaming online luni, 9 noiembrie, începând cu ora 14:00.


Prin intermediul acestuia, compania își dorește să ofere resurse utile care să îi ajute pe dezvoltatori să depășească barierele legale și de conformitate și totodată să le pună la îndemână instrumente care permit localizarea aplicațiilor pentru piața din China.


Webinar-ul va fi găzduit de reprezentanți importanți ai companiei, care vor aborda teme de interese pentru dezvoltatorii de aplicații și parteneri precum: sectorul dedicat intranetului mobil din China, utilitatea HMS Core pentru gaming și tool apps, platforma online self-service de clarificare pe bază de întrebări, piața din China din perspectivă juridică sau succesul PicsArt pe piața din China.


Prin intermediul acestui webinar, compania pune cunoștințele acumulate despre piața de telefonie mobilă din China la dispoziția dezvoltatorilor globali, pentru a facilita pătrunderea acestora pe piața de aplicații din China. În viitor, Huawei își propune să lanseze și mai multe inițiative menite să reducă decalajul dintre dezvoltatorii globali și utilizatorii chinezi.


Mai multe pe Start-up