O aplicație-ți pune la dispoziție meditații gratuite

meditații gratuite O aplicație-ți pune la dispoziție meditații gratuite

Headspace, una dintre cele mai mari aplicații din domeniul mindfulness și al meditației oferă o parte din conținut gratuit pentru a permite oamenilor să se îngrijească și se sănătatea mentală în această perioadă cauzată de coronavirus.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor oamenilor, Headspace a făcut o mare parte din colecție gratuită. „Sunt multe necunoscute în lume acum. Dar un lucru e sigur. Headspace e aici. Pentru a te auta în această perioadă de criză, oferim meditații care pot fi ascultate de oricine”, au anunțat reprezentanții companiei.


Așadar, colecția e disponibilă sub titlul Weathering the Storm. Include meditații, exerciții de somn, mișcări, exerciții care să te ajute atunci când stai acasă. Poți accesa Headspace aici ca să descarci aplicația și să o folosești gratuit.


De altfel, în Statele Unite, Headspace oferă aplicația completă gratuit cadrelor medicale pentru a-i ajuta să treacă peste această perioadă.


Headspace este una dintre cele mai mari aplicații care oferă meditație ghidată și mindfulness. În februarie a primit 93 de milioane de dolari investiție pentru a se dezvolta și pentru a primi validare clinică.


Mai multe pe Start-up