Nu vrei să mergi la sediu, dar nici să lucrezi de acasă? Închiriază un birou mobil

Nu vrei să mergi la sediu, dar nici să lucrezi de acasă? Închiriază un birou mobil Nu vrei să mergi la sediu, dar nici să lucrezi de acasă? Închiriază un birou mobil

Startup-ul irlandez Nooka Space lansează pe piața din România conceptul birourilor de proximitate, inteligente și mobile, pentru a le oferi tuturor celor care lucrează de acasă sau în sistem hibrid o nouă alternativă de lucru.


Conceptul Nooka Space a luat naștere pe fondul pandemiei COVID-19 și a schimbărilor care au loc pe piața muncii la nivel global și propune un mod de lucru inteligent, flexibil și eficient, prin crearea unei rețele de birouri de proximitate hi-tech, complet echipate și sigure, care pot fi închiriate prin intermediul unei aplicații mobile, la costuri accesibile.


Inteligente și compacte, birourile Nooka Space sunt concepute să funcționeze ca o rețea de micro birouri, amplasate în proximitatea utilizatorilor, putând fi transportate cu ușurință în spațiile dorite, datorită dimensiunilor, mobilității și a funcționalităților acestora.


„Tranziția masivă către munca la distanță în timpul pandemiei a fost o necesitate pentru majoritatea companiilor la nivel global, însă multe dintre acestea doresc să continue cu o formă de muncă la distanță chiar și post-pandemie. Noi am observat că munca de acasă pe termen lung poate aduce și o serie de dezavantaje, care deja sunt resimțite de angajați: lipsa unui spațiu adecvat de lucru, întreruperi frecvente, scăderea productivității și, în final, imposibilitatea de a delimita spațiul personal de cel profesional. În baza unui abonment, companiile au posibilitatea să le ofere angajaților o alternativă de lucru mult mai eficientă șii sigură, prin amplasarea unor astfel de birouri mobile în proximitatea locuințelor lor,” a declarat Sergiu Băbășan, Country Manager Nooka Space România.


Mai multe pe Start-up