Noi funcții și servicii în sprijinul agricultorilor

Noi funcții și servicii în sprijinul agricultorilor Noi funcții și servicii în sprijinul agricultorilor

Când tranzacționezi orice tip de produs pe o piață de bază speculativă, cu cât este mai bună informația avută, cu atât performanța va fi mai bună. Promisiunea Commoditrader este de a ajuta fermierii să cunoască mai bine piața și să le ofere mai multă transparență, de aceea lansează acum o serie de noi funcționalități și servicii. O mișcare susținută de unul dintre investitorii Commoditrader, Jytte Rosenmaj, care a fondat Idavang, crescător de suine cu o producție de 28.000 scroafe, situată în Lituania și Rusia.


„În mare măsură, a fost o investiție din inimă atunci când noi și ceilalți investitori din Commoditrader am intrat în acționariatul companiei. Pur și simplu am vrut să vedem că se întâmplă! De mai mulți ani, urmărim agricultura din Europa de Vest și cea de Est, iar un lucru pe care agricultorii din Europa îl au în comun este faptul că suntem cu toții legăturile unui lanț cu cea mai mică atingere a pieței, și cu informații de piață imparțiale. Echipa a creat acum funcționalități, ceea ce le oferă fermierilor un instrument și mai bun pentru a se asigura că obțin o acoperire mai largă și, prin urmare, cel mai bun preț atunci când intră pe piață pentru a face comerț, plus un modul de perspective despre piață cu analize și informații despre prețuri.


Acestea vor fi instrumente cheie pentru ca fermierii din Europa să fie mai performanți, iar în calitate de fermieri, suntem sincer foarte mândri să vedem că decolează în România ”.


Mai multe pe Start-up