Microsoft, program global de Antreprenoriat Social: oferă acces la tehnologie și granturi

Microsoft, program global de Antreprenoriat Social: oferă acces la tehnologie și granturi Microsoft, program global de Antreprenoriat Social: oferă acces la tehnologie și granturi

Microsoft lansează un nou program global de Antreprenoriat Social, pentru a oferi startup-urilor acces la tehnologie, educație, clienți și granturi.

Întreprinderile sociale care vor face parte din programul global de Antreprenoriat Social vor beneficia de acces la tehnologii cloud gratuite oferite de Microsoft și până la 120.000 de dolari în credite Azure, împreună cu asistență tehnică și orientare din partea unor specialiști.


Această inițiativă globală este creată pentru a ajuta startup-urile sociale să își construiască și să-și extindă afacerea pentru a contribui la bunăstarea societății. Programul este disponibil în 140 de țări și va căuta în mod activ să sprijine fondatorii subreprezentați prin perspective și contexte diverse.


Criteriile calificării pentru program includ un sistem care măsoară impactul asupra unei provocări sociale sau ecologice importante, un produs sau serviciu stabilit care va beneficia de accesul la clienții enterprise și un angajament față de utilizarea etică și responsabilă a inteligenței artificiale.


Mai multe pe Start-up