MediCall, platformă de sfaturi medicale de la distanță lansată de Medicover și startup-ul local Atlas Help

MediCall platformă de sfaturi medicale MediCall, platformă de sfaturi medicale de la distanță lansată de Medicover și startup-ul local Atlas Help

Medicover România, unul dintre cei mai mari furnizori privați de servicii medicale, a dezvoltat împreună cu Atlas Help serviciul MediCall, prima platformă medicală destinată să reducă nevoia de circulație și interacțiune socială a românilor în contextul restricțiilor impuse pentru limitarea răspândirii coronavirusului.


“MediCall e o soluție prin care oamenii pot sta față în față cu medicii noștri specialiști prin intermediul unui ecran de laptop sau de telefon, fără să fie nevoiți să se deplaseze fizic până la cabinetul medical și să se expună riscului de a fi contaminat cu coronavirus. Cu alte cuvinte, facilităm accesul la servicii de sănătate de acasă, chiar dacă sunt în izolare, carantină sau peste hotare și susținem astfel eforturile autorităților de a menține distanțarea socială”, a declarat Radu Gorduza, CEO Medicover România.


Cei care au nevoie de sfaturi medicale pot comunica video în timp real cu câteva zeci de medici de medicină generală, medicină internă, epidemiologie, pneumologie, boli infecțioase, pediatrie, endocrinologie, gastroenterologie, obstetrică-ginecologie, neurologie, diabet și nutriție, reumatologie și psihologie, despre care pot obține informații prin consultarea descrierilor biografice din dreptul fiecărui medic. Interacțiunile dintre pacienți și medici sunt confidențiale.


Mai multe pe Start-up