Logitech anunță lansarea mouse-ului wireless MX Anywhere 3

Logitech anunță lansarea mouse-ului wireless MX Anywhere 3 Logitech anunță lansarea mouse-ului wireless MX Anywhere 3

Logitech anunță lansarea mouse-ului wireless MX Anywhere 3 și a MX Anywhere 3 pentru Mac, conceput pentru utilizatorii avansați, dezvoltatori și pentru cei care se deplasează des.


Mouse-ul a fost gândit să se adapteze tuturor suprafețelor de lucru, inclusiv pe sticlă, și să se potrivească oricărui spațiu de acasă sau de la birou. Utilizând MagSpeed, cea mai nouă tehnologie pentru rotița de scroll, MX Anywhere 3 poate să deruleze până la 1000 de linii/secundă și schimbă automat de la scrolling-ul precis click-to-click la modul ultra-rapid, oferind o precizie foarte mare pentru un mouse compact.


MX Anywhere 3 dispune de conexiune wireless, cu o arie de acoperire de până la 10 metri și are încărcare rapidă USB-C. În plus, are o autonomie de până la 70 de zile cu o încărcare completă, iar pentru o încărcare rapidă de un minut oferă trei ore de utilizare. Prin Bluetooth® sau receiverul USB Unifying, noul mouse poate conecta simultan până la trei dispozitive diferite, ce pot fi schimbate la o apăsare de buton.


Mai multe pe Start-up