Limbaje de programare populare care-ți oferă un loc de muncă

Limbaje de programare populare care-ți oferă un loc de muncă Limbaje de programare populare care-ți oferă un loc de muncă

De la aplicații pe care le folosim zi de zi, site-uri și până la jocuri video, mai mult sau mai puțin complexe, toate sunt scrise cu ajutorul unor limbaje de programare. Acest lucru se reflectă și în piața muncii și în cererea tot mai mare de developeri, iar asta face rolul foarte atractiv. Ce faci însă când vrei să intri în domeniul IT, dar nu știi ce limbaj de programare să înveți?

Codecool, școala de programare care a pregătit deja în fiecare an peste 500 de persoane fără experiență anterioară în sectorul digital din Ungaria și Polonia să își găsească un job în domeniul IT, a creat un top al celor mai căutate limbaje de programare. Anul acesta Codecool a intrat și pe piața din Romania, unde își propune să rezolve criza de programatori, iar topul are rolul să îi ajute pe cei care vor să învețe să codeze ce presupune fiecare limbaj în parte și ce aplicații pot să dezvolte cu ajutorul lor.

Iată care sunt cele care oferă cele mai mari șanse de angajare: Python, Java, Limbajele C și C++, PHP, C#

Mai multe pe Start-up