Lenovo Yoga 9i e laptopul premium pentru multimedia cu design atrăgător

Lenovo Yoga 9i e laptopul premium pentru multimedia cu design atrăgător Lenovo Yoga 9i e laptopul premium pentru multimedia cu design atrăgător`

Lenovo a anunțat noile Lenovo Yoga 9i, Lenovo Yoga Slim 9i, tableta Tab 11 Pro, dar și un ceas inteligent de masă numit Lenovo Smart Clock Essential.


Gama Yoga de la Lenovo a fost mereu orientată către cei care creativi, care caută flexibilitatea, către cei pentru care designul contează, care cred că orice device din arsenalul lor trebuie să fie un statement piece.


Lenovo Yoga 9i și Lenovo Yoga Slim 9i vin să completeze gama Yoga recent anunțată și să ofere specificații de top celor care își doresc laptopuri portabile și ultraportabile cu personalitate.


Lenovo Yoga 9i

Lenovo Yoga 9i este un laptop vârf de gamă disponibil în două dimensiuni: 14 sau 15 inch. Este un laptop care combină pielea cu un metal folosit în industria aerospațială. Are un design cu totul inedit, nu doar la exterior, ci și odată ce îi ridici capacul.


Sub ecranul cu margini foarte subțiri vedem tastatura, dar și un palmrest realizat complet din sticlă care conferă un plus de eleganță și, probabil, o senzație foarte plăcută la atingere. Tastatura a fost îmbunătățită pentru a oferi o senzație mai satisfăcătoare la fiecare apăsare, iar touchpad-ul nu are butoane, dar oferă feedback haptic, un alt aspect inedit.


Mai multe pe Start-up