Laptopurile de 14 inch ASUS VivoBook S14 ajung pe piața din România

Laptopurile de 14 inch ASUS VivoBook S14 ajung pe piața din România Laptopurile de 14 inch ASUS VivoBook S14 ajung pe piața din România

ASUS VivoBook S14 (S435) este o serie de laptopuri de 14 inchi, ușoare, puternice, certificate Intel Evo, dotate cu procesoare Intel Core din generația a 11-a și grafică Intel Iris Xe.


ASUS a anunțat disponibilitatea în România a noului VivoBook S14 (S435), un laptop ultra-ușor de 14 inchi, certificat Intel Evo, susținut de cele mai noi procesoare Intel Core din generația a 11-a, îmbunătățite cu tehnologia ASUS Intelligent Performance pentru creșterea performanțelor cu până la 40%. Având doar 1,3 kg și o grosime de 15,9 mm, VivoBook S14, cu carcasă integral metalică, este cel mai ușor model VivoBook de 14 inchi, cu un design ultra-compact și subțire.


Specificațiile includ grafica Intel Iris Xe, până la 16 GB de memorie RAM, WiFi 6 îmbunătățit cu ASUS WiFi Master, SSD PCIe ce urcă în gamă până la 1 TB pentru stocare ultrarapidă și baterie de înaltă capacitate pentru autonomie de până la 17 ore. VivoBook S14 are un aspect, nou, cu un finisaj de culoare Deep Green, cu margini tăiate cu diamant, care îi sporesc stilul.


Mai multe pe Start-up