konservăria, afacerea care pune mâncarea gătită în borcane ca tu s-o pui direct în farfurie

konservăria, afacerea care pune mâncarea gătită în borcane ca tu s-o pui direct în farfurie konservăria, afacerea care pune mâncarea gătită în borcane ca tu s-o pui direct în farfurie

Mâncarea gătită a fost, multă vreme, un teritoriu destinat exclusiv sarcinilor casnice. Nevoia însă s-a schimbat în timp, moment în care au apărut și soluțiile pentru cei care voiau să aibă mâncare gătită acasă, dar nu aveau timpul, spațiul sau dispoziția să urmeze rețetele pas cu pas. Aici au apărut noi afaceri, fie că vorbim de abonamente la mâncare, de pungi cu mâncare direct gătită sau, de ce nu, mâncare gătită la borcan, ready to eat, cum este și konservăria.


konservăria este un concept care aduce pe piață mâncare gătită ca acasă, manual, care rezistă la raft fără aditivi artificiali adăugați, datorită procesului de sterilizare alimentară. O afacere pentru clienții care vor să aibă grijă la buzunar, vor să aibă o mâncare bună la îndemână fără să mai aștepțte după livrare și vor o mâncare de casă când nu au chef să gătească.


Masi multe pe Start-up