Jocurile video românești, promovate pe platforma internațională Steam în timpul conferinței Dev.Play. Ce titluri noi sunt pregătite de industrie

Jocurile video românești, promovate pe platforma internațională Steam în timpul conferinței Dev.Play. Ce titluri noi sunt pregătite de industrie Jocurile video românești, promovate pe platforma internațională Steam în timpul conferinței Dev.Play. Ce titluri noi sunt pregătite de industrie

Dev.Play, conferința dezvoltatorilor de jocuri video din România și Europa de Est, ce va avea loc online anul acesta în perioada 3-4 noiembrie, oferă în premieră o mare vizibilitate pentru jocurile românești și est-europene, pe Steam, platforma online de gaming dezvoltată de către Valve.


În perioada 1-8 noiembrie 2020, săptămâna în care va avea loc conferința Dev.Play, o selecție de jocuri video dezvoltate în România și în țările vecine vor fi promovate pe prima pagină a platformei Steam.


Acestea vor fi jocuri care sunt deja populare pe Steam și vor fi disponibile cu reduceri considerabile sau jocuri care urmează să fie lansate.


Printre jocurile care urmează să se lanseze în lunile următoare, dar au deja pagini de promovare pe Steam se vor număra Unbound: Worlds Apart (creat de românii de la Alien Pixel), un joc care și-a construit deja o comunitate numeroasă după o campanie de succes pe platforma de crowdfunding Kickstarter în 2019, cât și Door Kickers 2: Task Force North (dezvoltat de KillHouse Games), unul dintre cele mai așteptate jocuri independente din 2020 de către fanii jocurilor de strategie.


Mai multe pe Start-up