Investiție în compania românească ce promite un robot pentru orice om

Investiție în compania românească ce promite un robot pentru orice om Investiție în compania românească ce promite un robot pentru orice om

RoboSelf Technology, un startup românesc ce dezvoltă o tehnologie de roboți software asistenți, anunță o rundă de finanțare în valoare de 200.000 de euro condusă de fondul de capital de risc Early Game Ventures (earlygame.vc). La rundă au participat și business angels.

“Un robot software care să îl ajute pe fiecare om care lucrează la calculator” – așa arată viitorul în viziunea RoboSelf.

„Robotic Process Automation (RPA) schimbă modul în care profesioniștii din orice domeniu folosesc calculatorul. Roboții software rezolvă toate sarcinile repetitive mult mai rapid și mai eficient decât orice persoană, eliberând operatorul uman și dându-i libertate să se ocupe de alte lucruri care necesită creativitate și luarea de decizii. Dar RPA este o tehnologie complicată, accesibilă deocamdată doar companiilor mari, care pot aloca resurse și personal specializat în acest domeniu. RoboSelf permite utilizatorilor să interacționeze cu roboții software foarte ușor și intuitiv, folosind limbajul natural. RoboSelf traduce comenzile utilizatorilor în acțiuni executabile direct de către roboți RPA. Altfel spus, noi democratizam tehnologia RPA și o facem accesibilă oricui. De aceea viziunea noastră este ca fiecare om care lucrează la calculator sa aibă alături un robot software care să îl ajute cu toate sarcinile repetitive și consumatoare de timp.”, declară Răzvan Dinu, CEO RoboSelf.

Mai multe pe Start-up