Întâlnește-ți colegii în VR: aplicația de colaborare a HTC Vive, lansare beta

Întâlnește-ți colegii în VR: aplicația de colaborare a HTC Vive, lansare beta Întâlnește-ți colegii în VR: aplicația de colaborare a HTC Vive, lansare beta

Vive Sync, aplicația de colaborare a HTC VIVE, se lansează în versiunea beta, treptat pe tot parcursul anului 2020, cu scopul de a îmbunătăți productivitatea și colaborarea în rândul celor care lucrează de la distanță, din întreaga lume.


Oficialii HTC VIVE au anunțat că Vive Sync, aplicația de întâlniri și colaborare la distanță, este disponbilă în versiunea beta gratuită pentru companiile și angajații care lucrează de la distanță.


Dezvoltată special pentru utilizarea în sectorul business pentru a îmbuntăți comunicarea și productivitatea, Sync este un instrument sigur și intuitiv de colaborare în VR, permițând echipelor interne și externe ale unei companii să se întâlnească în spațiul virtual.


”Spre deosebire de orice alt mediu sau intrument, realitatea virtuală are capacitatea de a conecta și angrena echipe și angajați care lucrează de la distanță ca și cum s-ar afla împreună în același spațiu fizic,” a afirmat David Sapienza, AVP Content Development & Production, HTC VIVE.


”Vive Sync dă posibilitatea colegilor și partenerilor aflați în diferite colțuri ale lumii să interacționeze într-un spațiu virtual comun, sporind productivitatea, colaborarea și chimia din cadrul echipei. În viitor, munca se va transforma, din ce în ce mai mult și mai repede, într-o activitate globală și de la distanță, iar VR-ul este soluția de care este nevoie pentru a avea succes în această nouă realitate.”


Mai multe pe Start-up