Innovation Labs Demo Day - 71 de startup-uri prezintă ideile lor

Innovation Labs Demo Day Innovation Labs Demo Day - 71 de startup-uri prezintă ideile lor

Principalul program de pre-accelerare de startup-uri tehnice, Innovation Labs, desfășoară marea finală, Demo Day - Back to Earth Edition, în transmisiune live din Aula Magna a Universității POLITEHNICA din București, pe 19 octombrie 2021, de la ora 18:00.


Demo Day Back to Earth marchează finalul programului de mentorat de șapte luni care a debutat în martie și aduce împreună 20 de start-up-uri finaliste, din București, Cluj-Napoca, Iași, Sibiu și Timișoara, pentru o ultimă rundă de jurizare. Evenimentul se afla sub Înaltul Patronaj al Președintelui României.


Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții maxime de siguranță în contextul curent, întregul concept al Demo Day a fost adaptat și reproiectat încă de anul trecut.


Astfel, evenimentul va avea loc în studioul special creat în Aula POLITEHNICA din București, în care va găzdui un număr limitat de participanți și va fi deschis publicului larg, online, pe pagina de Facebook Innovation Labs.


Programul Innovation Labs, ajuns anul acesta la a 9-a ediție, este organizat în București, Cluj-Napoca, Iași, Sibiu și Timișoara, de Asociația Tech Lounge, Fundația Transylvania Institute of Technology, Asociația Calemis, EduHub și Cowork Timișoara cu sprijinul BRD – Groupe Société Générale, Atos, Orange, UiPath, Elrond, Microsoft, Carrefour, având Romanian – American Foundation ca partener strategic și în colaborare cu Unitatea Executivă Pentru Finanțarea Învățământului Superior a Cercetării, Dezvoltării și Inovării.


Mai multe pe Start-up