Inca doi absolventi ai scolii de televiziune “Tudor Vornicu ” si-au facut debutul “pe sticla” (P)

Inca doi absolventi ai scolii de televiziune “Tudor Vornicu ” si-au facut debutul “pe sticla” (P)

Scoala de Televiziune“Tudor Vornicu”- acreditata atât de Ministerul Invatamantului, cat si de cel al Muncii- isi deschide portile luni, 15 octombrie, la ora 10.00, pentru un nou an scolar. Inscrierile la cele trei institutii de invatamant ale scolii de Televiziune continua pana pe 15 noiembrie.

Festivitatea de deschidere va avea loc in sala Nicolae Titulescu din cadrul complexului Romexpo in prezenta corpului profesoral dar si a numerosi invitati din lumea televiziunii, a agentiilor de publicitate, dar si a politicii.

In aceasta toamna, pe langa deja cunoscutul curs de u
n an, scoala de Televiziune “Tudor Vornicu” a lansat doua noi institutii de invatamint:“Colegiul National de Televiziune si Radio Tudor Vornicu”, cu durata de doi ani si o taxa lunara de 299 de lei, si ”Cursurile de Specializare Tudor Vornicu“, cu durata de trei luni.

Colegiul se adreseaza, in primul rand, absolventilor cu sau fara diploma, care vor o alternativa practica, durabila si cu pret redus la facultatile de presa, axate prea mult pe teorie si foarte putin pe activitati practice. “Cursurile de Specializare” sunt indreptate catre oamenii activi, cu putin timp liber, care vor o schimbare rapida in cariera sau de prinderea, in scurt timp, a unei meserii specifice de televiziune.   

Toate cele trei institutii ofera cursuri de reporter, prezentator, teoria presei, imagine, montaj, productie TV, regie de montaj, machiaj de televiziune si film, marketing, PR si publicitate, etc. 

Continuand seria succeselor scolii de Televiziune ”Tudor Vornicu”, inca doua absolvente au ajuns sub lumina reflectoarelor. Anisa Lupu (Antena 3) a absolvit cursurile sectiei Editorial-Artistic, promotia 2010.

Dupa absolvire a fost prezentatoare de stiri la televiziunile Romania Ta si Giga TV, apoi, redactor la Antena 1 si Antena 3. incepand din aceasta toamna, Anisa a devenit prezentator de stiri la Antena 3.
Ana Baniciu este absolventa a promotiei 2010-2011, Editorial-Artistic. incepand cu sezonul curent al serialului de mare succes ”Pariu cu viata”, produs si difuzat de ProTV, Ana a devenit membru cu drepturi depline al serialului TV si al trupei Lala Band. Echipa scolii de Televiziune ”Tudor Vornicu” transmite felicitari celor doua absolvente.

Printre profesorii scolii de Televiziune se numara si anul acesta vedete extrem de cunoscute precum Teo Trandafir, Raluca Moianu, Vlad Petreanu sau Petre Catalin Fumuru, dar si foarte multi alti profesionisti de televiziune, cu peste 15 ani de experienta in productie, montaj, estetica imaginii, reporterie,  redactare, editare sau  make up. inscrierile la toate institutiile de invatamant ale scolii continua pana pe 15 noiembrie, data de incepe a ultimei grupe.  Detalii pe siteul www.ScoalaDeTeleviziune.ro.