Idei de afaceri: industrii atractive pentru investitorii din Europa

Idei de afaceri: industrii atractive pentru investitorii din Europa Idei de afaceri: industrii atractive pentru investitorii din Europa

Prima jumătate a anului 2018 a fost una solidă și stabilă din punct de vedere al finanțărilor făcute de către investitori în startup-urile europene. În baza unei analize asupra celor mai importante tranzacții și investiții, poate fi făcută o concluzie care să indice industriile cele mai atractive pentru investitori.

Săptămâna trecută, cei de la publicația Tech.eu au urmărit 40 de finanțări în valoare de peste 308 milioane de euro, precum și fuziuni și achiziții din Europa, inclusiv Rusia, Israel și Turcia. Aceștia au făcut o analiză pentru prima jumătate a anului 2018, iar concluzia lor a fost că este un an solid și stabil pentru finanțările tech din Europa. Mai exact, startup-urile tech din Europa au atras investiții în valoare de 11,6 miliarde de euro în prima jumătate a anului.

Startup-urile din industria de fintech și tehnologii medicale sunt în fruntea clasamentului la finanțare din partea fondurilor europene, acestea fiind cele care au atras cele mai multe și mai mari runde de investiții. Având în vedere că aceste industrii cu cerere și inovare constantă, nu este surprinzător faptul că startup-urile continuă să aducă noi soluții pe piață.

Mai multe pe Start-up