Idei de afaceri 2021: cinci nișe pe care le poți exploata ușor și fără investiții majore

Idei de afaceri 2021: cinci nișe pe care le poți exploata ușor și fără investiții majore Idei de afaceri 2021: cinci nișe pe care le poți exploata ușor și fără investiții majore

2020 a fost un an complicat pentru multe afaceri, dar sunt domenii care au crescut și unde oportunitățile de afaceri sunt la cote înalte. Iată cinci idei de afaceri pentru 2021 care ar putea funcționa sau pe care ar trebui să le documentezi dacă ești în căutare de profit.


Nicio afacere nu începe fără bani, fără investiții sau fără documentare. Trebuie să le ai pe toate, dar unele sunt mai accesibile decât altele. Evident, doar antreprenorii știu cât de complicat este, dar dacă te documentezi, întrebi specialiștii și profiți de oportunitățile din piață poți să o faci. În plus, multe dintre ideile de afaceri pentru 2021 pot fi începute ușor, fără mari stocuri și testând piața.


Idei de afaceri - coșuri cadou

Chiar dacă zona de business s-a modificat, coșurile cadou s-au menținut mereu la un nivel bun, dacă știi să te promovezi și să investești în marketing. De asemenea, pentru ca afacerea cu coșuri de cadou să fie una profitabilă trebuie să-ți formezi o bază de clienți care să te recomande.


În timpul pandemiei, coșurile cadou au fost o metodă prin care angajații companiilor au fost recompensați, dar și partenerii de business. De multe ori, acestea au înlocuit alte beneficii. Nu orice coș cadou e potrivit. Trebuie să te asiguri că produsele sunt de calitate, iar de la o vreme merg foarte bine produsele realizate în România și care sunt sănătoase și nu sunt procesate. Cu toate acestea, trebuie să ai grijă ca produsele să nu expire prea rapid ca să poți avea predictibilitate.


Pentru o asemenea idee de afaceri vei avea nevoie de furnizori pentru ambalare, vei avea costuri de curierat și de furnizori, poate chiar cu un depozit propriu, în funcție de nivelul comenzilor.


Cultură de lavandă


Cofetărie sănătoasă


Cești și paie comestibile


Consultant de importuri


Mai multe pe Start-up