Huawei, lansare pentru gameri: Huawei Game Center, disponibil global

Huawei, lansare pentru gameri: Huawei Game Center, disponibil global Huawei, lansare pentru gameri: Huawei Game Center, disponibil global

Huawei Consumer Business Group anunță lansarea platformei oficiale de servicii și distribuție de jocuri, Huawei GameCenter, în 33 de țări și regiuni din întreaga lume.


Platorma este special concepută pentru a reuni comunitățile mobile de gaming prin conținut și recompense de înaltă calitate, iar utilizatorii Huawei din Asia Pacific, Europa, America Latină, Orientul Mijlociu, Africa și alte regiuni se pot bucura de acum de o experiență de gaming mai bogată prin utilizarea GameCenter, disponibilă în HUAWEI AppGallery.


GameCenter oferă acces către o nouă lume a jocurilor, special creată pentru o experiență de gaming superioară.


GameCenter creează o platformă unică dedicată gaming-ului, pentru o experiență mai bogată și mai interactivă a utilizatorilor, prin două servicii de bază: conținut și user welfare. Cu GameCenter, aceștia pot avea acces la jocuri precomandate, jocuri noi și jocuri populare. De asemenea, utilizatorii pot profita de pachete și oferte exclusive de jocuri online, prin care își pot dezvolta profilul, pot debloca reduceri suplimentare și pot dobândi beneficii incredibile. Printre cele mai importante beneficii se numără:


Utilizatorii pot fi printre primii care află despre noile versiuni ale jocului și încearcă jocuri noi - GameCenter este platforma de lansare globală a jocurilor exclusive pe platforma Huawei. Printre acestea, se numără: Starship Legion-AMG, BORN AS EPIC, Farm Legend, Road Survival, Ellr Land și multe altele. Utilizatorii pot găsi și jocuri noi, precum: Dynasty Legends: True Hero Rises from Chaos, Goddess MUA și altele.


Mai multe pe Start-up