HP contribuie la dezvoltarea industriei de 3D Printing cu un material nou

HP contribuie la dezvoltarea industriei de 3D Printing cu un material nou HP contribuie la dezvoltarea industriei de 3D Printing cu un material nou

HP anunță noi soluții și parteneriate care demonstrează faptul că industria de 3D Print își consolidează importanța industrială. Ajutând la extinderea pieței și la dezvoltarea unor noi componente pentru clienții săi, HP introduce primul material de tip polipropilenă (PP) pentru imprimarea 3D.


Noul HP 3D High Reusability PP, dezvoltat de BASF, este un material versatil, durabil și rezistent chimic, compatibil cu sistemele industriale HP 3D Print și este ideal pentru clienții din sectorul auto, de consum, industrial și medical, vizând un echilibru optim între performanță și cost. De asemenea, HP a prezentat un nou parteneriat cu producătorul global Oechsler, pentru a dezvolta piese atât pentru noul material PP, cât și pentru întregul portofoliu de materiale HP, precum și un nou parteneriat cu Cobra Golf în calitate de client pentru tehnologia de imprimare 3D Metal Jet.


„Răspunsul la criza COVID-19 reprezintă un moment important pentru industrie. HP și partenerii săi au imprimat 3D peste 2,3 milioane de piese pentru a susține lanțul de aprovizionare greu încercat în această perioadă, susținând astfel producția locală și oferind ajutor personalului medical aflat în prima linie a luptei cu pandemia", a declarat Ramon Pastor, Președinte interimar 3D Printing and Digital Manufacturing, HP Inc. „Ne adaptăm noului peisaj urmându-ne strategia și dezvoltând noi materiale inovatoare 3D printing, dar și soluții și parteneriate pentru a-i ajuta pe clienții noștri să repornească producția și să ofere inovații globale în toate domeniile industriale."


Mai multe pe Start-up