Ghid de supraviețuire a afacerii în criza coronavirus: soluții concrete de optimizare

Ghid de supraviețuire a afacerii în criza coronavirus: soluții concrete de optimizare Ghid de supraviețuire a afacerii în criza coronavirus: soluții concrete de optimizare

Fondatorii Autonom, un furnizor integrat de servicii de mobilitate și finanțare și una dintre cele mai mari companii de profil de pe piața românească, lansează un ghid pentru antreprenori, creat cu scopul de a-i ajuta să navigheze mai ușor prin dificultățile cauzate de criza coronavirus.


În urma unui sondaj efectuat în rândul clienților Autonom despre modul în care pandemia și perioada de izolare le-a afectat activitatea, antreprenorii au indicat că una dintre cele mai mari provocări în acest moment este obținerea accesului la finanțare și menținerea lichidității.


De aceea, pentru a veni în sprijinul antreprenorilor de pretutindeni, Autonom, alături de partenerii săi, au selectat o gamă de soluții concrete, cu scopul de a oferi o sursă utilă de idei pentru optimizarea și dezvoltarea business-ului.


“O criză vine întotdeauna cu provocări, dar și cu oportunități. Este o perioadă în care noi toți trebuie să analizăm ce îmbunătățiri putem face și cum ne putem reinventa business-urile. Credem cu tărie că antreprenorialul poate deveni adevăratul motor al economiei noastre, iar companiile românești vor avea un rol fundamental în reducerea șomajului și în temperarea recesiunii. Dar ca acest lucru să se întâmple, sectorul antreprenorial are nevoie de sprijin, de colaborare și de acces la capital. Prin acest ghid, ne dorim să oferim antreprenorilor locali o resursă care să îi ajute să își redefinească modelul de afaceri într-unul mai agil și durabil” au declarat Marius și Dan Ștefan, cofondatori Autonom.


Mai multe pe Start-up