Generația Tech, cursurile online care îi ajută pe absolvenți să-și găsească un job în IT. Înscrieri deschise pentru programul din 2021

Generația Tech, cursurile online care îi ajută pe absolvenți să-și găsească un job în IT. Înscrieri deschise pentru programul din 2021 Generația Tech, cursurile online care îi ajută pe absolvenți să-și găsească un job în IT. Înscrieri deschise pentru programul din 2021

Cursurile de formare în specializări digitale Generația Tech reîncep în luna februarie, iar înscerile pentru programul care îi ajută pe absolvenți să-și găsească un job în IT sunt deschise.


În contextul în care peste 1 milion de români și-au pierdut locul de muncă în 2020, mulți caută în 2021 re-specializarea într-un domeniu digital, care să le ofere mai multă stabilitate pe viitor și, de ce nu, să permită lucrul de la distanță.


Pentru a-i sprijini pe românii din toată țara care sunt în căutarea reconversiei profesionale în domeniul IT, Digital Nation reia din februarie cursurile online de formare în IT Generația Tech. Înscrierile sunt deschise pe GeneratiaTech.ro până pe 21 februarie.


Generația Tech este primul program de educație alternativă în IT din România care oferă absolvenților asistență directă, personalizată și facilitare pentru obținerea unui loc de muncă în domeniul aprofundat prin curs.


Prin acces la experți HR, absolvenții sunt ajutați să se prezinte profesional cât mai bine posibil pe piața muncii - prin CV-uri, conturi pe rețele sociale de business și portofoliu - și să se antreneze concret pentru a se pregăti de interviuri și de a ocupa rolurile profesionale pe care și le doresc.


Mai multe pe Start-up