Furnizorii de plăți și băncile se apropie de crypto - cum arată strategia Mastercard

Furnizorii de plăți și băncile se apropie de crypto - cum arată strategia Mastercard Furnizorii de plăți și băncile se apropie de crypto - cum arată strategia Mastercard

Mastercard introduce Crypto Source, un nou program global care le permite instituțiilor financiare să le ofere clienților opțiuni și servicii de tranzacționare cripto. În parteneriat cu furnizori reglementați și licențiați de criptomonede, instituțiile financiare partenere Mastercard vor avea acces la o suită extinsă de servicii de cumpărare, stocare și vânzare pentru anumite active cripto, completate de servicii de confirmare a identității.


Raportul New Payment Index 2022 arată că 29% dintre respondenții la nivel global investesc în criptomonede, iar alți 65% preferă ca serviciile de criptomonede să fie furnizate de actuala lor instituție financiară în care au încredere.


Oferta Crypto Source este completată de Mastercard Crypto Secure, care consolidează securitatea ecosistemului cripto și sprijină emitenții de carduri să se conformeze reglementărilor complexe din acest domeniu.


Mai multe pe Start-up