Fond de investiții de 300 milioane dolari pentru startup-uri de gaming

Fond de investiții de 300 milioane dolari pentru startup-uri de gaming Fond de investiții de 300 milioane dolari pentru startup-uri de gaming

Play Ventures a lansat un fond de investiții de 300 de milioane de dolari pentru a finanța startup-uri de gaming - atât studiouri de dezvoltare a jocurilor, cât și startup-uri care dezvoltă instrumente legate de jocuri video într-o formă sau alta.

Firma de investiții Play Ventures va investi 300 de milioane de dolari în startup-uri de gaming din toată lumea, scrie VentureBeat. Compania va fi condusă de doi reprezentanți în Helsinki și Singapore, lucru care reprezintă o oportunitate ca Estul și Vestul să colaboreze în această sferă, sunt de părere fondatorii companiei.

Firma de investiții va finanța startup-uri early-stage care oferă produse și servicii de gaming, cum ar fi jocuri pe mobil și PC, streaming, marketing, achiziții de utilizatori, date și studiouri de gaming. În același timp,fondatorii spun că le-ar plăcea să vadă startup-uri care combină gaming-ul cu noile tehnologii, precum inteligența artificială. Totuși, ei rămân precauți atunci când vine vorba de o combinație între criptomonede și jocuri - tendință care ar putea să apară pe piața de gaming.

Mai multe pe Start-up.ro