Fintech-ul Mokka, lansare oficială în România: cumperi acum, plătești mai târziu

Fintech-ul Mokka, lansare oficială în România: cumperi acum, plătești mai târziu Fintech-ul Mokka, lansare oficială în România: cumperi acum, plătești mai târziu

Revo Technologies, o companie fintech care operează sub brandul Mokka, specializată în servicii de tip „Cumperi acum, plătești mai târziu” (Buy Now Pay Later), anunță intrarea pe piața românească.


Mokka este unul dintre cei mai importanți jucători în Europa Centrală și de Est pe acest segment ce cunoaște o creștere rapidă, care permite clienților să cumpere instant și să plătească produsele sau serviciile în baza unui plan de plată avantajos. Numai în anul 2019, Revo a finanțat peste 750.000 de achiziții în peste 7.000 de magazine online și offline din regiune.


“Serviciile de tip „Cumperi acum, plătești mai târziu” înregistrează o creștere în popularitate în întreaga lume, atât în rândul comercianților de top cât și al consumatorilor din Generația Y. Suntem încântați să fim primul fintech care introduce acest serviciu în România, unde vedem o oportunitate extraordinară de a transforma experiența de cumpărare, oferind o alternativă mai bună la produsele bancare tradiționale. Penetrarea ofertelor de finanțare în rândul consumatorilor din România este relativ scăzută și există o cerere mare pentru alternative la bănci în special atunci când vine vorba de consumatorii mai tineri. În plus, un serviciu ca al nostru aduce beneficii clare pentru comercianții de retail care doresc o creștere a valorii coșului de cumpărături, o rată de conversie mai mare, cât și loialitate sporită a clienților, a declarat Irene Shvakman, cofondatoare Revo Technologies.


România este a treia țară în care Revo se extinde, fintech-ul operând deja în Polonia și Rusia, piețe unde are peste 4,5 milioane de clienți înregistrați.


Mai multe pe Start-up