Finanțare de 30.000 de euro de la Climate Community Lab pentru inițiative comunitare

Climate Community Lab Finanțare de 30.000 de euro de la Climate Community Lab pentru inițiative comunitare

În cadrul conferinței pentru climă COP26 care tocmai s-a încheiat, au existat declarații conform cărora Europa va renunța la combustibilii fosili până în 2050. Planificarea viitorului regiunilor care se bazează din punct de vedere economic pe utilizarea cărbunelui rămâne o provocare, lucru care este deja abordat de inițiativa Climate Community Lab.


Aceasta își propune să sprijine oamenii din aceste regiuni să renunțe la utilizarea combustibililor fosili. Vă puteți alătura participând la ateliere care vor dezvolta idei pentru un viitor post-carbon. Inițiativa este deschisă tuturor, iar cele mai bune idei vor fi finanțate cu 30.000 de euro.


Climate Community Lab a fost înființat în 2020 la inițiativa EIT Climate-KIC, cu scopul de a conecta indivizi și organizații interesate de acțiuni climatice în Europa Centrală și de Est.


Misiunea CEE Community Lab este de a sprijini comunitățile locale și indivizii care luptă activ împotriva schimbărilor climatice. Laboratorul a devenit, de asemenea, un incubator de inițiative, oferind oportunități competitive pentru sprijin financiar și mentorat.


Mai multe pe Start-up