Finanțare de 140.000 de euro pentru startup-ul care face ambalaje reciclabile. Campania pe SeedBlink începe pe 22 septembrie

Finanțare de 140.000 de euro pentru startup-ul care face ambalaje reciclabile. Campania pe SeedBlink începe pe 22 septembrie Finanțare de 140.000 de euro pentru startup-ul care face ambalaje reciclabile. Campania pe SeedBlink începe pe 22 septembrie

SeedBlink listează R-Create pentru a facilita magazinelor online tranziția către soluții de ambalare sustenabile și livrări waste-free. R-Create e un startup care oferă primul ambalaj returnabil pentru commerce.


R-Create a lansat pe piață primul ambalaj returnabil, alternativă la ambalajele de unică folosință, utilizate pentru coletele comandate online. Utilizarea noului ambalaj duce la diminuarea semnificativă a cantităţii de ambalaje de unică folosinţă şi este un prim pas spre reducerea poluării, în special în contextul global și legislativ actual.


R-Create a colaborat cu Cărturești pentru introducerea ambalajului reciclabil și după o perioadă de testare acesta este disponbil permanent pentru clienți.


Procesul este simplu: produsele sunt aduse clientului de către curier în ambalajul lor primar şi sigilate în ambalajul returnabil R-Create.


Clientul desigilează, preia produsul și înmânează ambalajul returnabil R-Create curierului.


Mai multe pe Start-up