FIDELIS: lansarea structurii de economie sociala MED RECUP SRL - centru de recuperare ambulator si ingrijire la domiciliu

Asociatia Handicapatilor Somatici din Romania a lansat vineri, 18 septembrie 2015,  structura de economie sociala (SES) „MED RECUP” – centru de recuperare ambulator si ingrijire la domiciliu, structura infiintata in cadrul proiectului ”FIDELIS: Program integrat de dezvoltare a economiei sociale pentru persoane cu dizabilitati si femei in situatii de risc, cod proiect POSDRU /173/6.1/S/148313.

Conferinta de lansare a avut loc la Hotel Minerva din Bucuresti si a reunit  reprezentanti ai institutiilor publice si ONG-uri cu profil social, precum si potentiali clienti si colaboratori din regiunea Bucuresti-Ilfov.

SES-ul „MED RECUP” furnizeaza servicii de recuperare medicala atat ambulator, cat si la domiciliu, prin mijloace specifice, precum: fizioterapie, kinetoterapie, masaj terapeutic, toate acestea pe baza realizarii unui plan de recuperare asigurat prin consultata medicala de specialitate. In egala masura, MED RECUP ofera servicii de ingrijire sociala si medicala la domiciliu.

Cu sediul social in Calea Mosilor nr. 113, sc. D, et.2, sector 2, Bucuresti, centrul de recuperare ambulator si ingrijire la domiciliu – MED RECUP este dotat cu aparatura de ultima generatie, iar pachetele de servicii de recuperare si cele de ingrijire la domiciliu sunt echilibrate si flexibile, in functie de bugetul alocat de fiecare client.

Amintim ca, pe langa MED RECUP, in cadrul proiectului FIDELIS au mai fost lansate trei structuri de economie sociala, acestea fiind: SES ”Aqua ProImage” - servicii de tipografie si imprimare, SES ”Cifix Relax” - centru de intretinere fizica si sport, plus inca un centru de recuperare ambulator si ingrijire la domiciliu – SES ”KFM Medical”. In calitate de societati comerciale in sfera economiei sociale, profitul si resursele acestora vor fi continuu reinvestite in beneficiul persoanelor defavorizate.

Prin infiintarea si dezvoltarea celor patru structuri de economie sociala, proiectul FIDELIS aduce un plus de valoare in domeniul ocuparii si promovarii unei societati incluzive, prin crearea unui numar total de 46 de locuri de munca, 25 dintre acestea fiind dedicate grupurilor vulnerabile din regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Muntenia.

 

Pentru detalii cu privire la proiectul FIDELIS, contactaţi Asociatia Handicapatilor Somatici din Romania, tel: 021 312 27 81 e-mail: [email protected], site: www.ahsr-fidelis.ro.