Eveniment marca Facebook la București: discuții despre automatizare și viitorul muncii

Eveniment marca Facebook la București: discuții despre automatizare și viitorul muncii Eveniment marca Facebook la București: discuții despre automatizare și viitorul muncii

Facebook Developer Circles, inițiat de Facebook, ajunge în București și debutează printr-un talk despre automatizare și despre competențele viitorului.

Facebook Developer Circles este un program inițiat de Facebook prin care gigantul tech încurajează formarea unor comunități locale de programatori și pasionați de tehnologie.

Cei din grupul Facebook Developer Circles vor avea acces la o serie de evenimente axate pe tehnologii software, dar și pe soft skills și antreprenoriat.

Evenimentul va avea loc la București, la TechHub pe 3 mai.

Comunitatea este fondată de trei tineri români.

Vlad Sas este Facebook Developer Circles Lead, cofondator Webby-Soft (companie de software outsourcing) și vTrader (un exchange de criptomonede), programator și pasionat de tech.

Radu Jinga este co-lead și fondator Jiratech, o firmă ce ajută la dezvoltarea startup-urilor prin soluții software. El a cofondat mai multe startup-uri, iar cel mai recent, Knosis, este înscris la Innovation Labs 2019.

Mai multe pe Start-up