EuroIMM, cursuri și resurse pentru dezvoltarea afacerilor românești

EuroIMM, cursuri și resurse pentru dezvoltarea afacerilor românești EuroIMM, cursuri și resurse pentru dezvoltarea afacerilor românești

Începând cu data de 3 octombrie, antreprenorii români au acces la EuroIMM, o platformă integrată de suport în dezvoltarea afacerilor românești conectată la standardele de planificare, execuție și performanță europene.

Investiția în platformă se ridică la 200.000 de euro și aparține antreprenorului Cristian Onețiu și asociaților companiei CITR Resources.

Lansarea platformei EuroIMM are loc după o perioadă de 12 luni în care echipa de proiect, formată din antreprenori, consultanți și specialiști, a analizat ecosistemul antreprenorial european și a identificat resursele la care au acces fondatorii din țările Uniunii Europene.

Mai departe, concluziile au fost transpuse în 30 de secțiuni specializate ce oferă 100 de cursuri video exclusive și 100 de resurse premium, instrumente digitale personalizate de gestionare a afacerii și sprijin în dezvoltarea planului de business.

Mai mult, EuroIMM aduce împreună 20 de mentori și experți care să-i ghideze pe fondatorii din comunitate în procesul lor de schimbare a atitudinii antreprenoriale spre un proces de creștere a afacerilor.

Mai multe pe Start-up