EGV, investiție în Milluu, platforma care digitalizează procesul de închiriere

Investitie Milluu EGV, investiție în Milluu, platforma care digitalizează procesul de închiriere

Early Game Ventures anunță o rundă de investiții în platforma imobiliară Milluu, aplicație ce digitalizează întregul proces de închiriere apartamente. La rundă a participat RocaX.


Milluu este înființată şi condusă de Florin Stoian, antreprenor care anterior a fondat StarTaxi (vândută către World Com Trading în 2012) și Yellow Menu (care a primit investiții de 300.000 euro în 2019).

Platforma constă într-o aplicație de mobil ce pune în contact direct proprietarii de apartamente cu potențialii chiriași, acoperind întregul proces de la căutare, la stabilirea de vizionări, semnarea contractului digital și managementul recurent al chiriei.


Prin intermediul Milluu, proprietarii beneficiază de informații despre cei care vor să le închirieze apartamentul și pot lua decizii informate, având acces la profilul chiriașilor, detaliile de mutare (când se mută, cu cine, pentru ce perioadă) sau solicitând validarea contului prin actul de identitate. Cu alte cuvinte, proprietarii vor fi siguri că discută cu oameni de încredere. Siguranța le este garantată și de asigurarea de bunuri și de răspundere civilă pe care Milluu o oferă gratis în pachetul de închiriere.


Mai multe pe Start-up