Educație financiară pentru copii și părinți, în Noaptea Muzeelor

Educație financiară pentru copii și părinți, în Noaptea Muzeelor Educație financiară pentru copii și părinți, în Noaptea Muzeelor

Banca Comercială Română, prin programul Școala de Bani, va organiza o serie de activități pentru copii și părinți în sediile sale din București și țară în cadrul Nopții Muzeelor.

Banca Comercială Română participă pentru al doilea an la evenimentul Noaptea Muzeelor, în 9 orașe: București, Iași, Cluj, Timișoara, Oradea, Craiova, Brașov, Constanța și Pitești. Anul acesta, copiii vor afla lucruri inedite despre apariția banilor, trocul, comerțul sau economisirea, toate concepute în activități captivante, special concepute pentru cei mici.

Acțiunile din București se vor desfășura în seara de 18 mai, la sediul central BCR de pe Calea Victoriei, nr. 15, în apropierea Muzeului Național de Istorie.

Publicul larg va avea posibilitatea de a vedea o expoziție cu seifuri vechi amplasate în sediul BCR, precum și o expoziție numismatică organizată în parteneriat cu Muzeul Municipiului București. Cei care vor intra în universul BCR vor putea participa la quizz-uri pe teme financiare, adresate atât adulților și copiilor, dar și la jocuri distractive cu Mascota BCR Economida.

Mai multe pe Start-up.ro