Duster este singurul model Dacia care va mai fi comercializat sub brand Renault peste hotare

Duster este singurul model Dacia care va mai fi comercializat sub brand Renault peste hotare Duster este singurul model Dacia care va mai fi comercializat sub brand Renault peste hotare

Duster este singurul model Dacia care va mai fi comercializat sub brand Renault peste hotare, francezii au decis sa renunte la logo-ul Renault pe restul modelelor romanesti vandute pe anumite piete de pe glob, scrie Automotive News.

"Obiectivul meu este de a avea o linie globala Renault. Unele modele sunt derivate din brandul Dacia. Vreau sa opresc acest lucru. Duster va fi singura exceptie - este una dintre cele mai bine vandute masini ale noastre", a declarat van den Acker, seful de design al Renault.

Modelele Dacia Sandero si Logan aveau logo-ul Renault in Rusia si America de Sud. Ultimul model Dacia lansat pe piata din Rusia a fost Renault Logan Stepway.

Noua strategie a francezilor va fi aplicata odata cu lansarea noilor generatii Dacia Logan si Dacia Sandero. Momentul lansarii lor nu a fost facut public.

Mai multe pe Wall-Street.ro