Două noi programe de accelerare pentru studenții din România

Două noi programe de accelerare pentru studenții din România Două noi programe de accelerare pentru studenții din România

În luna februarie a acestui an, Institutul de Excelență în Antreprenoriat (idEA) a lansat RAU Accel, primul accelerator de business universitar din România, în cadrul Universității Româno-Americane. În această lună, idEA va lansa încă două asfel de acceleratoare, USH Accel și UMFCD Accel, destinate studenților Universității Spiru Haret și Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București.


În cadrul acestor acceleratoare, studenții din cadrul Universității Spiru Haret și Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București vor învăța de la antreprenori de succes, practicieni de specialitate și experți din diverse domenii cum să pună bazele unei afaceri proprii în IT, tehnologie, fintech, blockchain, responsible business, medtech sau e-health. Despre RAU Accel, primul pre-accelerator universitar din România, am scris aici.


Programele de accelerare universitare oferă o curiculă modernă, mentori, experți și investitori din diferite domenii de business cu scopul de a ajuta tinerii să aibă cea mai bună primă experiență în antreprenoriat.


Mai multe pe Start-up