Din Craiova în toată lumea: espressoarele românești cuceresc Asia

Din Craiova în toată lumea: espressoarele românești cuceresc Asia Din Craiova în toată lumea: espressoarele românești cuceresc Asia

Un mic producător de cafea din Craiova se luptă cu giganții mondiali pentru distribuția și producerea de espressoare și râșnițe profesionale de cafea. Am vorbit într-un interviu video cu fondatorul și managerul Hedone Cafe, Dan Barbu.

Dan Barbu a pornit Hedone Cafe în 2012, fără să aibă la început multe informații despre lumea cafelei. A dezvoltat un proiect pilot și a mixat cafele pentru a ajunge la rezultatul potrivit. A deschis o fabrică la Craiova, a angajat oameni cu experiență, formați în fabricile vechi din zonă, iar astăzi distribuie espressoare profesionale în Coreea de Sud și ținește toată Asia.

E un antreprenor cu vechime, a trecut prin multe domenii și nu e obișnuit cu camerele. De obicei își suflecă mânecile și ținește noi piețe pentru produsele sale. L-am pus într-o postură inedită în fața camerei, dar s-a relaxat când a început să intre în profunzimile business-ului.

Mai multe pe Start-up