Digitalizarea, o prioritate pentru managerii și antreprenorii din ospitalitate

Digitalizarea, o prioritate pentru managerii și antreprenorii din ospitalitate Digitalizarea, o prioritate pentru managerii și antreprenorii din ospitalitate

Antreprenorul Henry McGovern, investitor și fost CEO al grupului AmRest, un gigant polonez din domeniul HoReCa, va fi guest speaker al Romanian Hospitality Awards, proiect de recunoaștere și premiere a excelenței din industria ospitalității, organizat în data de 15 octombrie 2020.


“Asistăm în prezent la transformări care au accelerat industria HoReCa în contextul crizei Covid-19. Uitați-vă la două tendințe ale momentului: grupul german Delivery Hero, care deţine mai multe platforme de comenzi online, a intrat în structura indicelui DAX, cel mai important indice al pieţei bursiere germane alături de alte companii de prestigiu la nivel global, și apariția noilor fonduri de investiții care finanțează proiecte de tip ghost kitchens. Ritmul de schimbare în HoReCa este frenetic la momentul actual, iar digitalizarea este o prioritate pentru antreprenori și manageri”, a declarat antreprenorul Henry McGovern, care va fi prezent la Romanian Hospitality Awards.


În opinia lui Henry McGovern, niciun model de business de tip restaurant, cafenea sau hotel clasic nu poate fi dezvoltat în noua realitate economică fără o compnentă de afaceri digitală, iar tendințele momentului din HoReCa sunt robotizarea și managementul datelor.


Mai multe pe Start-up