Digitalizarea afacerii: one stop shop pentru toate nevoile tale IT&C și software

Digitalizarea afacerii: one stop shop pentru toate nevoile tale IT&C și software Digitalizarea afacerii: one stop shop pentru toate nevoile tale IT&C și software

Pandemia a transformat felul în care am muncit și multe companii au fost nevoite să apeleze la munca de la distanță, remote sau work from home, însă asta a venit și cu multe provocări atât de comunicare, cât și în privința echipamentului folosit.


Înainte ca angajații să fie obligați să lucreze de acasă, aceștia aveau toate lucrurile de care aveau nevoie la birou: PC, laptop, imprimantă sau programe software. Odată cu work from home, unii au fost nevoiți să lucreze de pe dispozitive personale, alții au luat ce s-a putut de la birou acasă.


Cum muncim acum și cum o vom face în viitor

Unele persoane s-au văzut nevoite să-și schimbe mobilierul, felul în care este amenajată casa pentru a fi gata pentru call-uri pe Zoom, pentru a putea fi productivi. Provocările pentru companii au fost în a asigura necesarul pentru muncă și a asigura comunicarea eficientă și securitatea de calitate. Poate nu foloseau un VPN, poate aveau un laptop slab performant sau poate foloseau un program software fără licență expus la riscuri.


Mai multe pe Start-up