Dell Technologies lansează noi aplicații, rețele moderne și analytics

Dell Technologies lansează noi aplicații, rețele moderne și analytics Dell Technologies

Dell Technologies prezintă soluții și parteneriate concepute pentru a extrage mai multă valoare din datele Edge. Tehnologia Edge există acolo unde lumea digitală și lumea fizică se intersectează, iar datele sunt colectate, generate și procesate în siguranță, pentru a căpăta o nouă valoare.


Soluțiile Edge includ Internetul obiectelor (IoT), mașini conectate și aplicații pentru smartphone-uri, dar, cel mai important, sunt prezente acolo unde afacerile se întâmplă. Această tehnologie devine utilă companiilor după o analiză atentă a obiectivelor de afaceri și stabilirea investiției în tehnologie. Principiile Edge au la bază un deceniu de proiectare, construire și operare a platformelor de servicii și funcții Edge în organizații, de la start-up-uri la întreprinderi globale.


Noile oferte fac parte din strategia Edge a companiei de a furniza tehnologii complet integrate, care permit sarcinilor de lucru să ruleze și să fie gestionate pe mai multe zone cloud și aplicații. Dispozitivele Edge sunt o sursă în creșterea volumului de date. Compania de cercetare și consultanță Gartner prezice că 75% din datele organizației vor fi create și prelucrate în afara centrului de date sau cloud până în 20251. Dell Technologies este lider în migrarea către Edge - următoarea frontieră tehnologică - bazându-se pe capacitățile sale de calcul dovedite, pe scalabilitate și pe lanțul de aprovizionare.


Mai multe pe Start-up