Dell: 82% din organizații sunt afectate de atacurile cibernetice

Dell: 82% din organizații sunt afectate de atacurile cibernetice Dell: 82% din organizații sunt afectate de atacurile cibernetice

Dell Technologies anunță Indexul Global Snapshot pentru Protecția Datelor 2020 dezvăluind faptul că organizațiile administrează în medie aproape cu 40% mai multe date decât cu un an în urmă.


Această creștere a datelor vine cu provocări inerente: vasta majoritate (81%) a respondenților consideră că soluțiile lor curente de protecție a datelor nu vor putea îndeplini toate nevoile de afaceri din viitor.

Snapshot, o continuare a Indexului Global privind Protecția Datelor bienal, a studiat 1.000 de factori de decizie din IT din 15 țări din cadrul organizațiilor publice și private cu peste 250 de angajați, cu privire la impactul pe care aceste provocări și tehnologii avansate îl au asupra protecției datelor. Constatările prezintă un progres pe măsură ce numărul în creștere de organizații – 80% în 2019, de la 74% în 2018 – apreciază valoarea datelor și fie le valorifică în prezent sau planifică acest lucru în viitor.


Mai multe pe Start-up