Cursurile online ale Bittnet au crescut vânzările în pandemie cu 150%

Cursuri online Bittnet Cursurile online ale Bittnet au crescut vânzările în pandemie cu 150%

Bittnet, un grup de companii cu activități de educație și integrare soluții IT, listat pe piața AeRO a Bursei de Valori București, a raportat venituri consolidate de 19,3 milioane lei la 31 martie 2020, o creștere de 21% față de veniturile din primul trimestru al anului 2019, și o triplare a marjei brute.


Acțiunile BNET se vor transfera pe Piața Principală a Bursei de Valori București în săptămânile următoare, compania depunând deja toată documentația necesară pentru transfer la ASF.


”Rezultatele din T1 2020 sunt cele mai bune rezultate pentru un prim trimestru din istoria noastră. Începutul anului este, în general, cea mai slabă perioadă pentru noi când înregistrăm cele mai mici venituri. Anul acesta am fost nevoiți să ne confruntăm suplimentar și cu turbulențele cauzate de pandemia care a lovit România la jumătatea lunii martie. Am reacționat imediat prin adaptarea modelului nostru de afaceri, decizie ce ne-a ajutat la consolidarea poziției, deoarece clienții noștri au fost deschiși să primească expertiza noastră pentru asigurarea continuității afacerilor. Prin urmare, am înregistrat o creștere a veniturilor cu 21% și pentru prima dată în istorie, am încheiat un prim trimestru cu profit operațional”, a declarat Mihai Logofătu, CEO și cofondator Bittnet Group.


Mai multe pe Start-up