Cursuri gratuite de programare: Amazon vrea să ne învețe pe toți machine learning

Cursuri gratuite de programare: Amazon vrea să ne învețe pe toți machine learning Cursuri gratuite de programare: Amazon vrea să ne învețe pe toți machine learning

Dacă ți-ai dorit să devii developer ori ai făcut deja acest pas și îți dorești să înveți și altceva, acum ai niște noi cursuri gratuite de programare. Amazon își dorește ca toată lumea să învețe machine learning și a deschis platforma de cursuri destinată până acum doar angajaților companiei.

nițial, programul de machine learning (sistemele de învățare automatizată) putea fi accesat doar de angajații gigantului, însă acum oficialii Amazon au decis să ofere aceste cursuri, în mod gratuit, tuturor celor care se înscriu pe Amazon web Services.

”Folosim machine learning de peste 20 de ani în cadrul Amazon. Cu mii de ingineri din cadrul companiei axați pe acest domeniu, sunt foarte puține pagini de retail Amazon, produse, tehnologii sau magazine care nu au fost îmbunătățite cu ajutorul machine learning. O bună parte dintre clienții AWS ne împart entuziasmul, iar misiunea noastră a fost de a duce machine learning de la ceva ce a fost disponibil până acum doar companiilor de dimensiuni mari, cu foarte multe fonduri la dispoziție, la ceva ce este la îndemâna oricărui developer”, spune Matt Wood, directorul departamentului de Artificial Intelligence al AWS.

Mai multe pe Start-up