Cursuri ghidate gratuite dedicate rezilienței și creativității în antreprenoriat

Cursuri ghidate gratuite dedicate rezilienței și creativității în antreprenoriat Cursuri ghidate gratuite dedicate rezilienței și creativității în antreprenoriat

Șase cursuri ghidate, dedicate antreprenorilor creativi și tradiționali, au fost lansate în cadrul evenimentului Reziliență și Creativitate în Antreprenoriat, organizat pe data de 25 noiembrie, de Impact Hub Bucharest.


La eveniment au participat speakeri din domenii diferite care au împărtășit publicului informații relevante despre adaptare și reinventare în timpuri de criză, despre creativitate și reziliență în antreprenoriat, dar și despre puterea digitalizării de a oferi oportunități importante de creștere într-un mediu de business incert.


Situația la nivel global, cauzată de pandemia de Covid19 și ulterior de criza din Ucraina, a adus o mare parte dintre antreprenorii românii în crize de business: unii au găsit resurse în interiorul organizației, au profitat de oportunitățile apărute și s-au reinventat, alții s-au reorientat spre alte domenii, iar o parte nu au reușit să găsească variante de supraviețuire și au fost nevoiți să își închidă afacerile.


Ce avem de învățat din aceste evenimente macro majore, cu ce lecții rămânem care să ne ajute pe viitor, ca antreprenori, într-un context similar? Cum putem deveni mai rezilienți? Cum putem folosi creativitatea în business nu doar pentru a supraviețui, dar mai ales pentru a ne adapta și a crește chiar și în vremuri dificile? Acestea au fost câteva dintre întrebările la care și-a propus să răspundă evenimentul Reziliență și Creativitate în Antreprenoriat, care a avut loc la finalul lunii noiembrie, la Impact Hub Bucharest.


Mai multe pe Start-up