Cursuri de antreprenoriat de la Y Combinator pentru cei care vor să învețe să construiască afaceri

Cursuri de antreprenoriat de la Y Combinator pentru cei care vor să învețe să construiască afaceri Cursuri de antreprenoriat de la Y Combinator pentru cei care vor să învețe să construiască afaceri

Pe data de 16 martie, Y Combinator a redeschis înscrierile pentru Startup School și, mai ales, pentru persoanele care doresc să învețe cum să construiască o afacere, fără a avea experiență de business.


În mod tradițional, Startup School a fost creat cu scopul de a ajuta fondatorii care au deja un business și care lucrează la perfecționarea acestuia. În luna noiembrie a anului trecut, echipa Y Combinator a luat decizia de a deschide cursurile de antreprenoriat și către viitorii fondatori de startup-uri. Până acum, peste 30.000 de viitori fondatori au urmat aceste cursuri, iar noul track destinat persoanelor care doresc să lanseze o afacere va fi unul continuu.


”Începând de astăzi, viitorii fondatori vor putea accesa programul Aspiring Founders, cunoscut anterior ca Future Founders, în orice moment. Acesta conține 17 lecții video și eseuri realizate de partenerii Y Combinator, precum și 6 exerciții pe care cursanții le pot realiza singuri. Acest curs poate fi urmat și finalizat în funcție de programul fiecărui participant”, au precizat oficialii Y Combinator.


Mai multe pe Start-up