Cum te ajută video-urile să ai mai mulți clienți și cât te costă să-ți faci reclamă în mediul online

Cum te ajută video-urile să ai mai mulți clienți și cât te costă să-ți faci reclamă în mediul online Cum te ajută video-urile să ai mai mulți clienți și cât te costă să-ți faci reclamă în mediul online

La nivel global, promovarea în mediul online se mută tot mai mult către zona de conținut video, direcție pe care companiile de la noi încă o evită de teama că se vor lovi de bugete de producție și promovare foarte mari.

Dacă reclamele TV sunt în continuare foarte scumpe, mediul online oferă alternative cel puțin la fel de eficiente, dar la costuri mult mai mici sau chiar fără costuri.

Apariția reclamelor TV a schimbat industria de marketing și publicitate, impactul adus de acestea în rândul consumatorilor fiind semnificativ mai mare decât orice panou publicitar.

Marele dezavantaj al acestei forme de promovare a fost și este costul, bariera de intrare pe TV fiind foarte ridicată, mai ales în ultimele două decenii când unele reclame au ajuns să coste enorm.

Potrivit specialiștilor agenției de marketing online Gun Media, noua eră a internetului, marcată de platformele video și de rețelele sociale au redus considerabil această barieră. În prezent, majoritatea publicului, în special cel tânăr, petrece mult mai mult timp pe internet decât în fața televizorului.

Mai multe pe Start-up