CryptoData cumpără 50% din startup-ul UniVRse, care face platforme educaționale

CryptoData cumpără 50% din startup-ul UniVRse, care face platforme educaționale CryptoData cumpără 50% din startup-ul UniVRse, care face platforme educaționale

Compania CryptoDATA Tech, specializată în securitate, telecomunicații criptate și inteligență artificială a anunțat achiziția unei participații de 50% din compania UniVRse Education pentru a revoluționa sistemul educațional din România.


Companiile CryptoDATA Tech și UniVRse Education și-au unit forțele pentru dezvoltarea și inovarea sistemului educațional românesc.


Tinker este o platformă educațională dezvoltată de UniVRse Education și securizată prin implementarea protocolului de criptare - Voice Over Blockchain Protocol, dezvoltat de CryptoDATA.


Despre UniVRse și propunerea lor de revoluționare a sistemului educațional am scris încă din mai 2020 aici pe start-up.ro.

Această platformă de e-learning facilitează accesul securizat atât profesorilor, elevilor, cât și părinților la module educaționale inovatoare, iar modulele integrate în Tinker Education sunt dotate cu o serie de instrumente educaționale de tip Virtual Classroom, realitate virtuală (VR) și realitate augmentată (AR).


Ovidiu Toma, CEO CryptoDATA a spus că „Această achiziție este un pas important pentru accelerarea strategiei noastre de a împărtăși beneficiile tehnologiei în toate sectoarele societății moderne. Ne propunem să contribuim la dezvoltarea și digitalizarea sectorului educațional românesc prin investiții constante în tehnologii și servicii inovatoare”.


Mai multe pe Start-up