Cristian Sima, o noua scrisoare. Cati bani are Daianu la WBS

Cristian Sima, o noua scrisoare. Cati bani are Daianu la WBS

Cristian Sima, fostul sef al bursei din Sibiu, a trimis vineri o noua scrisoare, in care afirma ca nu se ascunde si face unele precizari legate sumele depuse la firma sa, WBS Romania, de clienti ca Daniel Daianu si Irina Schrotter.

"Nu am fugit, nu ma ascund si sunt inregistrat la aceasta adresa cu nume si prenume si cu pasaportul meu valabil", afirma Sima, intr-o scrisoare publicata pe blogul jurnalistului Radu Soviani.

"WBS Romania nu are clienti discretionari, controlul CNVM va confirma ca toate conturile clientilor sunt pline cu ceea ce clientii stiu si cu actiunile lor. Daca toti clientii de la WBS Holding si-ar retrage capitalul investit ar mai fi nevoie de 2 mil. euro si de aproximativ 2 mil. dolari. Apropo de numele vehiculate la televizor, Daniel Daianu avea 200.000 (euro -n.r.) si Irina Schrotter 100.000. Nu exista zeci de milioane de euro si nici macar 10 milioane de euro", mai scrie Cristian Sima.

Aceasta este a treia scrisoare trimisa de Sima, de la momentul disparitiei lui. El a transmis, tot vineri, o a doua scrisoare, in care povesteste cum i-a intalnit pe Marie Rose Mociornita, Cozmin Gusa si Radu Soviani, potrivit Hotnews.ro.

Prima scrisoare trimisa de Sima o puteti citi aici.